Onlinebeställning för restauranger

Gör din restaurang redo för morgondagen

Utan mellanhänder eller dolda avgifter erbjuder vi en direktkanal till dina kunder, vilket möjliggör en smidigare beställningsupplevelse och en starkare kundrelation. Gör ditt varumärke oberoende och boosta din försäljning, idag och imorgon.
Provisionsfritt
Sluta dela med dig av din vinst. Behåll mer av det du tjänar, varje gång.
Högre snittnota
Onlinebeställningar ökar restaurangens snittnota med 15-30%.
Ditt varumärke
Stärk din närvaro och relation med kunderna på dina egna villkor.

.

traditional-italian-food-world-tourism-day(1)
Egen onlinebeställning

Ta emot beställningar på din egen hemsida

Med vår helhetslösning tar vi hand om allt du behöver – från hemsida till kvittoskrivare, så att du kan fokusera på att servera fantastiska måltider. Dra nytta av provisionsfri försäljning och behåll kontakten med dina kunder direkt.

.

QR-Kods beställningar

Underlätta för dina gäster & anställda

Med vårt QR-kodssystem för bordsbeställningar kan dina gäster njuta av en smidig beställningsupplevelse. Genom att skanna en QR-kod direkt vid bordet får de tillgång till er meny samt beställer och betalar via telefonen.

Vår QR-kodslösning för bordsbeställningar transformerar upplevelsen för dina gäster samtidigt som den förenklar processerna för dina anställda.

Steg in i framtiden för restaurangbranschen – effektiv, modern och helt anpassad till dina behov.

close-up-smiley-people-restaurant

Vi hjälper dig att komma igång med allt

Vi gör starten lätt för dig. Från hemsida och meny till installation, vi täcker allt för att du snabbt ska erbjuda en modern service. Vi skräddarsyr lösningar som passar just din verksamhet, så att du kan fokusera på det viktiga – dina gäster.

Svar på frågor

Vanliga frågor och svar

Här har vi samlat svaren på de mest ställda frågorna för att göra din övergång till onlinebeställningar så smidig som möjligt. Om du inte hittar det du söker, tveka inte att kontakta oss direkt.

Att implementera vårt onlinebeställningssystem för restauranger är en snabb och smidig process. Vanligtvis kan vi få din restaurang operativ på vår plattform inom 24 till 48 timmar efter att vi mottagit all nödvändig information. Vårt mål är att göra din övergång till digitala beställningar så enkel som möjligt, vilket gör det till ett idealiskt val för restauranger som snabbt vill expandera sin digitala närvaro och börja ta emot onlinebeställningar.

Vårt system för onlinebeställning för restauranger är designat för att vara intuitivt och användarvänligt, vilket innebär att inga avancerade tekniska kunskaper krävs. Vi tillhandahåller omfattande support och utbildning för att säkerställa att du och dina anställda kan använda systemet effektivt. Dessutom är vår kundtjänst alltid redo att assistera med eventuella frågor eller funderingar, vilket gör vårt system tillgängligt för alla restauranger som önskar att uppgradera sin kundservice och försäljningskanaler.

Flexibilitet är en av de största fördelarna med vårt system för onlinebeställning. Restauranger kan enkelt anpassa sin digitala meny för att reflektera deras unika varumärke och erbjudande. Detta inkluderar möjligheten att lägga till detaljerade produktbeskrivningar, anpassa priser, och ladda upp lockande bilder. Vårt system stöder också tidsanpassade menyer och specialerbjudanden, vilket gör det till ett kraftfullt verktyg för att locka och behålla kunder genom att erbjuda en personlig och dynamisk beställningsupplevelse.

Vårt system är byggt för att effektivt hantera höga beställningsvolymer, vilket säkerställer att din restaurang kan fortsätta att leverera utmärkt service även under de mest hektiska tiderna. Med robust teknik och skalbar infrastruktur kan systemet smidigt hantera ett stort antal beställningar samtidigt, minimera väntetider och optimerar köksproduktiviteten. Detta är avgörande för att upprätthålla kundnöjdheten och effektiviteten i din verksamhet.

Absolut, vårt onlinebeställningssystem för restauranger är utformat för att effektivt hantera både egen utkörning och takeaway-beställningar. Med integrerade funktioner för leveransspårning och tidsstyrning kan restauranger erbjuda sina kunder precisa uppskattningar av leveranstider och förbättra den övergripande beställningsupplevelsen.

Vårt onlinebeställningssystem är utformat för att flexibelt anpassa sig till en mängd olika restaurangtyper och deras unika behov, vilket inkluderar allt från sushi-restauranger med detaljerade menyanpassningar, uteserveringar med många bord och komplex servering, pizzerior med hemleverans till thairestauranger.

Vi har en bred erfarenhet av att arbeta med en variation av restaurangkoncept och har därför utvecklat specifika funktioner och anpassningar för varje typ. Detta innebär att oavsett om din restaurang kräver komplexa menyalternativ för att tillgodose olika smakpreferenser eller effektiva leveranslösningar för att hålla maten varm och fräsch vid ankomst, har vi verktygen och kunskapen för att optimera ditt system. Vårt mål är att maximera systemets potential för varje individuell restaurangverksamhet, säkerställa en sömlös integration och stärka din försäljning och kundnöjdhet.

Absolut, vår lösning för onlinebeställningar är speciellt utformad för att fungera sömlöst tillsammans med vårt eget kassasystem, vilket erbjuder en heltäckande helhetslösning för din restaurang.

Med vår lösning får du tillgång till ett kraftfullt verktyg som effektiviserar försäljning och beställningsprocesser, samtidigt som det bidrar till en förbättrad kundupplevelse genom snabbare service och minskade väntetider. Vår integrerade plattform låter dig fokusera på att leverera exceptionella matupplevelser, medan vi tar hand om tekniken.

Oavsett din restaurangs storlek eller specifika behov anpassar vi vår plattform för att uppfylla dina krav och stödja din verksamhets långsiktiga framgång, vilket gör den till en idealisk lösning för att öka både försäljning och kundnöjdhet.

Vad kostar ert system för onlinebeställningar?

Vår flexibla prissättning är designad för att passa olika typer av restauranger och deras specifika behov. För de som är nya på marknaden eller önskar en riskfri start, erbjuder vi en provisionsbaserad modell utan startavgifter, månadsavgifter, fasta kostnader eller bindningstid. Detta alternativ är idealiskt för dem som vill testa vårt system utan att behöva ta någon risk.

För restauranger med högre volym eller de som föredrar en mer förutsägbar kostnadsstruktur, har vi fastpris-paket som inkluderar en fast månadskostnad istället för provision på varje beställning. Dessa paket kan även inkludera vårt integrerade kassasystem tillsammans med onlinebeställningstjänsten för att erbjuda en komplett helhetslösning om så önskas.

Vi förstår att varje restaurang är unik, och vårt team är här för att hjälpa dig att hitta den prisplan som bäst matchar din verksamhetsstorlek och behov. Kontakta oss för en personlig kostnadsfri konsultation där vi kan gå igenom våra olika alternativ och paket för att hitta den lösning som passar just dig.

.

Lösningar

Våra magiska lösningar

(trollstavar ingår ej!)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque lobortis condimentum ante, vitae faucibus augue imperdiet vitae.

Kassa

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Facilisis pellentesque volutpat orci aliquam amet sagittis.

Online beställning

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Facilisis pellentesque volutpat orci aliquam amet sagittis.

Varulager

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Facilisis pellentesque volutpat orci aliquam amet sagittis.

Kundlojalitetssytem

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Facilisis pellentesque volutpat orci aliquam amet sagittis.

Bokningssystem

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Facilisis pellentesque volutpat orci aliquam amet sagittis.

Hemsida

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Facilisis pellentesque volutpat orci aliquam amet sagittis.

Knowlege base

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Facilisis pellentesque volutpat orci aliquam amet sagittis.

Integrations

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Facilisis pellentesque volutpat orci aliquam amet sagittis.

.

Recensioner

Varför välja oss? Hör det från dem!

Boka en kostnadsfri konsultation

Ta steget idag och låt oss tillsammans utforska hur vi kan lyfta din verksamhet till nya höjder. Boka din kostnadsfria konsultation nu och börja resan mot en smidigare och mer lönsam verksamhet.

Jag vill veta mer

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom 24 timmar.