Kassasystem

Framtidens Kassasystem

Kassasystem som förenklar din vardag

Med vårt flexibla och skalbara kassasystem växer din verksamhet, oavsett bransch. Enkel användning och kraftfull funktionalitet låter dig fokusera på kunderna – vi sköter resten och optimerar din drift.
Kostnadseffektivt
Spara pengar med ett prisvärt och pålitligt kassasystem.
24/7 Support
Få personlig hjälp när du behöver det, dygnet runt, alla dagar.
Flexibel Anpassning
Anpassa systemet enkelt efter dina specifika behov och önskemål.

.

person-using-nfc-technology-pay-bill-restaurant1
Framtidens kassasystem

Allt-i-ett lösning med integrerade funktioner

Vårt kassasystem förenklar din verksamhet genom att integrera alla viktiga funktioner på ett ställe. Systemet kombinerar enkelhet med avancerade funktioner, anpassade för det moderna affärstempot.

Hantera försäljning, bokningar, bokföring och kundrelationer smidigt och effektivt. Vårt intuitiva gränssnitt sparar tid och ökar produktiviteten, vilket ger dig en helhetslösning som optimerar din dagliga drift.

Genom att välja vår allt-i-ett lösning får du:

.

Ett urval av funktioner

Viktiga funktioner för din framgång

Med uppemot 100 olika funktioner är vårt kassasystem designat för att möta alla dina affärsbehov. Här är ett urval av de funktioner som hjälper dig att optimera din verksamhet och förbättra kundupplevelsen.

Digitala kvitton

Skicka kvitton direkt till kundens e-post eller mobil och minska pappersförbrukningen med digital papperskorg.

Fakturering

Fakturera direkt från kassasystemet med möjlighet för samfakturering och smidig hantering.

Backoffice

Molnbaserat backoffice som du kommer åt överallt med mobilen eller datorn, alltid tillgängligt.

Analys

Utför avancerad analys med detaljerade rapporter för att optimera verksamheten och fatta bättre beslut.

Kortterminaler

Snabb och säker betalning med både integrerade & fristående kortterminaler som förenklar transaktionerna.

Presentkort

Hantera och sälj presentkort, värdekort och lunchkort direkt från kassan, enkelt och effektivt.

Kundhantering

Personlig service med kundklubbar, lojalitetsprogram och marknadsföringssystem integrerat direkt i kassan.

Integrationer

Få en smidig drift med integrationer till flertal system. Anslut till bokföringsprogram som t.ex. Fortnox enkelt.

.

Recension

Vad säger våra kunder om oss?

”Bästa systemlösningen på marknaden, har testat ett flertal andra men denna slår alla med längder. Har dem på våra två restauranger och vi har höjt omsättningen mycket. Kundtjänst svarar även direkt och löser även om de skulle vara något man vill ändra på samma stund. Rekommenderar starkt och hade man kunnat ge 10 stjärnor så hade jag lätt gett dom det.”

Josef

male-barista-standing-smiling-coffee-house

.

Ett urval av våra branscher

Anpassade lösningar för olika branscher

Vårt kassasystem är designat för att möta behoven i en mängd olika branscher. Oavsett om du driver en restaurang, blomsterbutik, kiosk eller någon annan typ av verksamhet, har vi funktionerna som kan hjälpa dig att effektivisera din drift. Vår lösning är flexibel och anpassningsbar, vilket gör att den kan skräddarsys för att passa dina specifika krav och behov.

Utforska några av de branscher vi arbetar med och se hur våra innovativa lösningar kan göra en verklig skillnad för din verksamhet.

Restaurang, Bar & Cafe

Effektiva lösningar för snabb service och enkel hantering av beställningar.

Blomsterbutik

Effektiv hantering av betalningar och fakturering direkt i kassasystemet.

Kiosk & Butik

Förenkla betalningar med vårt anpassade system, perfekt för den lilla butiken.

Rörlig affär

Flexibla lösningar för företag på språng, såsom food trucks och marknadsstånd.

Vi hjälper dig att komma igång med allt

Vårt dedikerade team finns här för att säkerställa en smidig och enkel start med vårt kassasystem. Vi erbjuder omfattande konfiguration, installation och utbildning, så att du snabbt kan komma igång och fokusera på det som verkligen betyder något – din verksamhet.

Svar på frågor

Vanliga frågor och svar

Här har vi samlat svaren på de mest ställda frågorna för att göra din övergång till onlinebeställningar så smidig som möjligt. Om du inte hittar det du söker, tveka inte att kontakta oss direkt.

Att implementera vårt kassasystem är en smidig och effektiv process. Tidsramen kan dock variera beroende på hur snabbt vi får all information och hur komplex din verksamhets struktur är. Vi förstår att byte av kassasystem är ett viktig beslut och rekommenderar därför att planera några veckor i förväg för en sömlös övergång. Men vid akuta behov kan vi, tack vare vår flexibla support, ha dig igång inom någon dag. Vårt mål är att göra övergången så enkel och stressfri som möjligt för dig.

Ja, vårt kassasystem är flexibelt och kan anpassas för många olika branscher, inklusive restauranger, blomsterbutiker, kiosker och rörliga verksamheter som food trucks.

Nej, vårt kassasystem är designat för att vara intuitivt och användarvänligt. Vi tillhandahåller dessutom omfattande support och utbildning för att säkerställa att du och ditt team kan använda systemet effektivt.

Ja, vårt kassasystem integrerar enkelt med flera bokföringssystem, inklusive Fortnox. Detta säkerställer en smidig hantering av din ekonomi och bokföring.

Vårt kassasystem stöder en mängd olika betalningsmetoder, inklusive kontant, kortbetalningar, Swish, presentkort, faktura samt anpassade betalsätt. Dessutom har vi integrationer till flertal olika kortterminalmärken och modeller, vilket gör det enkelt att anpassa systemet till dina specifika behov och föredragna betalningslösningar.

Vårt kassasystem är unikt tack vare dess flexibilitet, användarvänlighet och omfattande funktionalitet. Med uppemot 100 olika funktioner, inklusive integrationer med bokföringssystem och avancerade analysverktyg, kan vi möta alla dina behov. En av våra största styrkor är vår personliga service. Vi arbetar nära våra kunder för att förstå deras unika utmaningar och skräddarsyr systemet för att passa just deras verksamhet. Vårt dedikerade team finns alltid till hands för att ge support och rådgivning, vilket säkerställer att du får ut det mesta av vårt kassasystem. Detta engagemang för kundnöjdhet och anpassning gör oss till en pålitlig partner för din verksamhet.

Vi har en bred erfarenhet av att arbeta med en variation av restaurangkoncept och har därför utvecklat specifika funktioner och anpassningar för varje typ. Detta innebär att oavsett om din restaurang kräver komplexa menyalternativ för att tillgodose olika smakpreferenser eller effektiva leveranslösningar för att hålla maten varm och fräsch vid ankomst, har vi verktygen och kunskapen för att optimera ditt system. Vårt mål är att maximera systemets potential för varje individuell restaurangverksamhet, säkerställa en sömlös integration och stärka din försäljning och kundnöjdhet.

Absolut, vår lösning för onlinebeställningar är speciellt utformad för att fungera sömlöst tillsammans med vårt eget kassasystem, vilket erbjuder en heltäckande helhetslösning för din restaurang.

Med vår lösning får du tillgång till ett kraftfullt verktyg som effektiviserar försäljning och beställningsprocesser, samtidigt som det bidrar till en förbättrad kundupplevelse genom snabbare service och minskade väntetider. Vår integrerade plattform låter dig fokusera på att leverera exceptionella matupplevelser, medan vi tar hand om tekniken.

Oavsett din restaurangs storlek eller specifika behov anpassar vi vår plattform för att uppfylla dina krav och stödja din verksamhets långsiktiga framgång, vilket gör den till en idealisk lösning för att öka både försäljning och kundnöjdhet.

Ja, vårt kassasystem uppfyller alla Skatteverkets krav och är certifierat enligt gällande regler. Detta innebär att du kan vara säker på att ditt kassasystem är lagligt och redo för revision när som helst. Vårt system är utformat för att ge dig fullständig trygghet och säkerhet i din verksamhet, samtidigt som det förenklar din bokföring och rapportering.
Ja, vårt kassasystem kan hantera flera användare och tilldela olika roller och behörighetsnivåer, vilket gör det enkelt att hantera personal och säkerställa att rätt personer har tillgång till rätt funktioner.
Vi erbjuder 24/7 support för vårt kassasystem, vilket innebär att du alltid kan få hjälp när du behöver det. Vårt supportteam är tillgängligt via telefon, e-post och chatt för att lösa eventuella problem snabbt.
Absolut, vårt kassasystem erbjuder anpassningsbara rapporter så att du kan få insikter som är relevanta för just din verksamhet. Vårt avancerade analysverktyg gör det möjligt för dig att enkelt filtrera och anpassa data efter dina specifika behov.
Ja, vårt kassasystem gör det möjligt att spåra försäljning i realtid. Du kan fåJa, vårt kassasystem gör det möjligt att spåra försäljning i realtid. Du kan få omedelbar insikt i dina försäljningssiffror och justera din strategi därefter. Med vår webbaserade backoffice får du tillgång till all data i realtid direkt från din mobil eller dator, oavsett var du befinner dig. Detta ger dig flexibiliteten att övervaka din verksamhet och fatta snabba beslut, även när du inte är på plats. omedelbar insikt i dina försäljningssiffror och justera din strategi därefter.
Recensioner

Varför välja oss? Hör det från dem!

Boka en kostnadsfri konsultation

Ta steget idag och låt oss tillsammans utforska hur vi kan lyfta din verksamhet till nya höjder. Boka din kostnadsfria konsultation nu och börja resan mot en smidigare och mer lönsam verksamhet.

Jag vill veta mer

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom 24 timmar.